Nu lättar Muminmuggar.se ankar

written by Joel Falck on May 19, 2009 in Entreprenörskap with 2 comments

Efter mycket slit har det nu till slut blivit dags för att lansera Muminmuggar.se. Vårt ganska annorlunda e-handelsprojekt som förmodligen utan större problem skulle toppa listan över Sveriges mest nischade webbutiker.Muminmuggar

Som i de absolut flesta andra projekt vi gör har vi byggt vårt e-handelssystem på WordPress, med tillägget Wp e-Commerce. Med det systemet i botten har vi utvecklat all front-end själva och integrerat systemet med Certitrade, som tillhandahåller vår betalningslösning. Med facit i hand kan vi konstatera att det hade varit smidigare att lära oss ett nytt system, där det redan finns betalningsmoduler för Certitrade.

För ungefär en vecka sedan startade jag Facebook-gruppen Muminmuggar, och den har redan attraherat 221 medlemmar. Det är väldigt kul, och signalerar att vårt produktval nog inte är helt fel. Förutom att marknadsföra oss i sociala medier kommer vi även givetvis att jobba hårt med sökmotormarknadsföringen, och vi har som ambition att snabbt placera oss i toppen för direkt relaterade fraser, som Mumin och muggar. På sikt kommer vi även att jobba mot bredare söktermer, men då är det kanske redan aktuellt att utvidga vårt sortiment..

Om du får tid över och tycker att det här är något roligt får du gärna Pusha!