Bloggar man inte finns man inte

Under 24hbc drog jag i ett halvhjärtat försök igång den här bloggen. Det var ett ganska illa valt tillfälle att börja eftersom att det var så många andra saker som hände samtidigt för mig och bloggen hamnade ganska snart i skymundan. Nu gör jag ett nytt försök. Det är ju trots allt så att utan en blogg mer eller mindre finns man inte, och jag finns ju faktiskt. Jag måste nog erkänna ändå att det tar emot lite nu att skriva första inlägget, något i stil med prestationsångest skulle jag tro. Jag tänker i vilket fall inte bry mig om det utan publicerar detta och så får det bli så bra det blir, jag får ju ändå räkna med viss startsträcka. Då är jag åtminstone av med spärren, även om jag tvivelslöst inte förgyller någons liv med det här inlägget.

Jag tänkte mig att kort dra vad jag har på gång nu och framöver. Jag har bara imorgon på mig innan familjen åker till fjällen och då måste jag nog försöka hålla mig borta från datorn åtminstone en del.

  • Jag ska börja ta konsultuppdrag inom sökmotoroptimering. Just nu söker jag med ljus och lykta efter möjliga samarbeten och kunder.
  • Jag har precis skaffat kontor. Delar ett rum med Anton Malmberg. Vi hyr in oss hos Webbentus på Svartbäcksgatan i Uppsala.
  • Har två projekt igång på den svenska webben. Ett inom körkort och ett inom webbhotell. Särskilt den senare kommer att bli riktigt bra och användbar. Håll ögonen öppna!
  • Jag har sedan länge en sajt inom lekar i Sverige. Nu ska jag lansera en stor sajt med ‘Party games’ på den engelskspråkiga webben.

Det här inlägget får bli min inkörsport i bloggandet. Jag kommer att återkomma, särskilt nu i början tänker jag försöka blogga ofta för att komma över tröskeln. Vi hörs!

2 responses

  1. Kul! Fortsätt blogga, nu finns du i rss-läsaren!!!

  2. Jag ska göra mitt bästa. Kul att veta att det är någon som läser vad man skriver, då känns det mer meningsfullt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *